- Associated Press - Friday, April 5, 2019

AUGUSTA, Ga. (AP) - How well do you know the Masters? Try this quiz. Questions are listed comparative with how tough each hole plays at Augusta National.

1. Name the youngest Masters champion.

a.) Jordan Spieth

b.) Seve Ballesteros

c.) Tiger Woods

2. Name the only player to complete the career Grand Slam of the modern majors at the Masters?

a.) Tiger Woods

b.) Gene Sarazen

c.) Gary Player

3. Who is the last Masters champion to win wire-to-wire?

a.) Patrick Reed

b.) Jordan Spieth

c.) Bubba Watson

4. Who has the most runner-up finishes at the Masters without ever winning?

a.) Greg Norman

b.) Ken Venturi

c.) Tom Weiskopf

5. Who is the only player to lose the Masters in a playoff twice?

a.) Greg Norman

b.) Chris DiMarco

c.) Ben Hogan

6. Who won the first sudden-death playoff in the Masters?

a.) Larry Mize

b.) Fuzzy Zoeller

c.) Craig Stadler

7. Who is the only player to finish runner-up in the Masters to Jack Nicklaus and Tiger Woods?

a.) Tom Kite

b.) Mark O’Meara

c.) Jay Haas

8. Who won the first Masters in 1934?

a.) Bobby Jones

b.) Gene Sarazen

c.) Horton Smith

9. Who played the Masters the most consecutive times?

a.) Arnold Palmer

b.) Gary Player

c.) Doug Ford

10. Who is the only Masters champion to start the final round outside the top 10?

a.) Jack Burke Jr.

b.) Art Wall Jr.

c.) Danny Willett

11. Name the only multiple Masters champion who never had at least a share of the 54-hole lead.

a.) Horton Smith

b.) Bernhard Langer

c.) Nick Faldo

12. Who played in the Masters the most times before winning?

a.) Sergio Garcia

b.) Mark O’Meara

c.) Phil Mickleson

13. Who was the last player to win the Masters on his first attempt?

a.) Danny Willett

b.) Fuzzy Zoeller

c.) George Archer

14. Who had the largest final-round comeback to win the Masters?

a.) Nick Faldo

b.) Danny Willett

c.) Jack Burke Jr.

15. Who has won the Masters the most times?

a.) Tiger Woods

b.) Jack Nicklaus

c.) Arnold Palmer

16. Which former British Open champion never had a round under par at the Masters?

a.) John Daly

b.) Todd Hamilton

c.) Bobby Jones

17. Who was the first player to shoot 63 in the Masters?

a.) Nick Price

b.) Greg Norman

c.) Jack Nicklaus

18. Who was the last Masters champion to win in his 40s?

a.) Jack Nicklaus

b.) Mark O’Meara

c.) Phil Mickelson

ANSWERS

1. c

2. b

3. b

4. c

5. c

6. b

7. a

8. c

9. a

10. b

11. c

12. a

13. b

14. c

15. b

16. c

17. a

18. b

Copyright © 2019 The Washington Times, LLC.

The Washington Times Comment Policy

The Washington Times welcomes your comments on Spot.im, our third-party provider. Please read our Comment Policy before commenting.

 

Click to Read More and View Comments

Click to Hide